Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Активности ученика и актива трећег разреда

18.9.2015. ученици трећег разреда су имали прилику да се друже са играчима и тренерима одбојкашког клуба Железничар из Београда. Кроз игру, разговор и осмех, наши ученици су упознати са правилима игре и потезима који се користе у њој. Акценат је стављен на то да ученици проводе што више времена у дружењу и спортској рекреацији, а несумњиво је и то да ће неки од ученика постати нови, мали одбојкаши.

17.9.2015. нашу школу су у оквиру SICI – радионица посетили европски представници. Тема посете била је „Лидерство наставника у постизању образовних стандарда”. Евалуатори из различитих земаља Европе посетили су часове одељења III-1, III-2 и III-3. Цењени посетиоци имали су прилику да се сусретну са три различита облика рада у реализацији наставне јединице Географска карта. Дошли су до закључка да наставници, уз различите креативне приступе, успешно остварују улогу лидера у оквиру група ученика са којима раде.

1.10.2015., на обележавању Светског дана старих, у фоајеу УК „Вук”, уручене су награде и изречене јавне похвале ученицима који су учествовали на ликовно – литерарном конкурсу са темом „Тајна лепе старостиˮ. Када је реч о поезији, ученици који су остварили запажене резултате су: Ники Николић III-3 и Душан Марковић III-3 (3. место). Ликовни конкурс је прошао веома запажено када је реч о ученицима наше школе. Прво место су освојили Мартин Стојановић III-1 и Нађа Милошевић V-1. Друго место освојила је Лада Благојевић II-3, а треће место Мина Благојевић III-3. Похваљени су ученици Марко Тосковић III-3 и Матија Мирковић III-3, као и Лука Баштанин II-2. Наша школа је јавно похваљена и награђена због веома масовног учествовања ученика у овом конкурсу.

6.10.2015. године на школском такмичењу у шаху учествовали су и ђаци трећаци. Запажене резултате остварили су:
Марко Нешић III-3 – златна медаља
Аница Шобот III-3 – златна медаља
Вера Симовић III-3 – сребрна медаља
Бојан Булић III-1– сребрна медаља
Михаило Рајковић III-2 – бронзана медаља