Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Књижевна радионица

Уторак, 16. маја 2023. године са ученицима 1/4 у школској библиотеци, Ана Драговић, списатељица за децу и младе, одржала је радионицу.

Ана је написала низ радионица за децу и изразила жељу да одржи једну од њих баш у нашој школи!
Њене радионице проткане су причама о другарству, љубави, искрености, поштењу, упорности кроз ликове бајки и романа.
Деца су била сјајна, активна, износила своје ставове и имала много питања за Ану, пажљиво је слушала и радознало листала књиге.

Кроз интерактивно цртање и причу наша гошћа је подесетила децу свега онога што је битно за одрастање и истакла колико је читање важно за сваког појединца.

Ученици су добила на крају дружења препоруку за читање многих дела и ситне поклончиће, а школа неколико издања куће Одисеја, чија се дела баве темама битним за децу о којима се на радионици разговарало.
Верујем да ће у нашој школи бити релизовано још оваквих активности.

Учитељица Маријана,