Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Мини концерт

Уторак…23. мај 2023. године диван сунчан дан….а из учионице 1/4 на другом спрату допире музика…реализује се диван час одељенске заједнице, јер су нам у гостима били родитељи ученика Михаила Марјановића, мама Мира и тата Немања.

Они су нам у току 4. часа представили своја занимања, мама Мира је професор у Музичкој школи Станковић, док је тата Немања професор виоле на Музичкој академији и бивши ђак наше школе.
Са великим задовољством су нам причали о музици, композиторима, инструментима и представили и показали нам неке, које су донели.
А онда је уследио прави мали концерт, где смо сви на неки начин учествовали и уживали.
Школом су одзвањали дивни тонови са гитаре, виолине и виоле, атмосфера је била и више него сјајна, а пажња деце усмерена на цео ток часа. 🎶🎻🎶🎸🎻🎵

У наредним годинама биће још оваквих часова у нашем разреду, које ћемо заједно у договору са родитељима реализовати, како би се деци представила и друга занимања,, а до тада…уживајмо у музици када год можемо.

Ученици 1/4 са учитељицим