Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Обавештење за осмаке

Обавештавамо родитеље ученика и ученике који завршавају осми разред да ће се лекарска уверења за упис у средњу школу издавати у школском диспанзеру ДЗ Звездара и то само за децу која се лече у овом дому здравља након 19.06.2017. године, код школског лекара др Славице Веселиновић, или код изабраног лекара детета у термину када се лекар и пацијент договоре.

Родитељи и деца су дужни да се у информатору информишу за која занимања и школе није односно јесте потребно лекарско уверење. Деца која желе да упишу школе за које није потребно лекарско уврење, не треба да долазе у ДЗ Звездара за његово издравање.
Деца која желе да упишу школе које потражују лекарска уверења треба да сачекају крај полагања, бодовну листу, и када сазнају коначно за коју школу имају довољан број поена, тек тада дођу у ДЗ Звездара да се према профилу занимања напише лекарско уврење (пошто постоје додатни прегледи неких специјалности за поједине школе).
Сва деца која нису обавила преглед очног лекара и урадила крвну слику када су позивана са својим одељењем у седмом разреду, треба да се јаве предходно, да се благовремено обаве ови прегледи.
За издавање лекарског уверења треба донети формулар који се купује у књижари и уплатницу (податке о износу и бр. жиро рачуна добићете од љубазног особља школског диспанзера ДЗ Звездара).
За све евентуалне нејасноће стојим Вам на располагању,
С поштовањем,

Школски лекар
Др Славица Веселиновић,

педијатар, ДЗ Звездара