Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Пливање за Часни Крст

На базену Ташмајдан 18. јануара 2020. године одржано је такмицжчење – пливање основаца за Часни крст – које је организовала канцеларија за верску наставу Архиепископије београдско карловачке у сарадњи са спортским савезом Београда. Учествовали су ученици из чак 51 београдске школе у категоријама: млађи школски узраст (девојчице и дечаци) и старији школски узраст (девојчице и дечаци).
Огњен Спасојевић IV3:
“Чим сам чуо да се одржава такмичење које је везано за веронауку одмах сам пожелео да се пријавим. Такмичење је било у духу мог омиљеног спорта пливања које тренирам већ седам година и у духу једног од мојих омиљених предмета веронауке! Био сам срећан и узбуђен што ћу представљати своју школу на такмичењу. Било ми је некако чудно што сам све време мислио у себи да је баш то такмичење, такмичење на ком ћу освојити медаљу. Када сам стигао имао сам малу трему али сам себи одвлачио пажњу причајући са Петром. Дошао је ред на мене, на моју трку. Стао сам на ивицу базена и чекао знак за улазак у базен. Ушли смо у базен и трка је почела. Први сам допливао и пипнуо крст! Када ми је жена која је контролор рекла да сам први стигао одједном ми се завртело у глави од узбуђења. Нисам знао шта да урадим и како да се понашам. Када је почела додела награда био сам поносан на себе. Ова медаља коју сам освојио за моју школу и мене лично заувек ће ми бити најдража медаља.”