Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Пливање на Крстовдан

На Крстовдан, 18. јануара 2018. године, у Београду је по први пут организовано пливање за Часни крст и за нас, ђаке основних школа, али само за нас млађе. Пливали смо на базену Тонус и ту су били ученици не само са Звездаре већ и са других општина. Пливањем за Часни крст се показује наша воља, жеља и спремност , тако да је најважније учествовати. Ми смо учествовали али и били најболји. Матија је освојио треће место у конкуренцији дечака са наше општине а Анђела прво у конкуенцији девојчица са Звездаре, тако да је поред медаље поносно понела и пехар којим се показује да је прва допливала до Часног крста. Подршку су нам давали старији другари који су нас гледали преко отворених прозора и наши родитељи. Али ништа од тога не би било да наш вероучитељ, Зоран Чучковић није веровао у нас и позвао нас да представљамо школу на овој манофестацији.
Ми смо срећни и поносни што смо имали прилике овако да се дружимо, па се надамо да ће се и следеће године одржати пливање за Часни крст али не само за ученике од првог до четвртог разреда, већ и за ученике старијих разреда основних школа и средњошколце.
Матија Булић и Анђела Антић 4 ₃