Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Позив за вакцинацију

Поштовани,

обавештавамо Вас да ће се вакцинација деце која похађају VII разред, као и поједине деце VIII разреда која предходне године нису примила вакцину, обавити у просторијама школског диспанзера ДЗ“ Звездара “ дана 22.03.2019.год у периоду од 12 до 18 ч.
Деца ће примити ревакцину против следећих болести: дечје парализе, дифтерије и тетануса. Ово је последња ревакцинација у низу, и деца су већ примала ову врсту вакцине пред полазак у основну школу, тако да се ради о познатим вакцинама.
Молимо родитеље да својим потписом дају пристанак на позивни листић за вакцинацију, или да буду пратиоци своје деце на вакцинацији. Деца која не буду донела подписани вакцинални листић од стране родитеља, неће бити вакцинисана.
Молимо да на вакцинацију не долазе деца која нису примила позив за вакцинацију, већ се јаве надлежном (изабраном) педијатру.
Молимо да на вакцинацију долазе само здрава деца. Деца која из било ког разлога нису у могућности да се одазову вакцинацији, нека се накнадно јаве у школски диспанзер ради заказивања исте.
Молимо руководство школе “ Иван Горан Kовачић “ да овај мејл поставе на званичан сајт школе, ради благовремене обавештености родитеља.

Захваљујемо Вам на сарадњи.

Тим школског диспанзера ДЗ “ Звездара “ :

Оливера Цвијетић, ВМС
др Славица Веселиновић, педијатар