Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Посета потпредседника Владе и министра унитрашњих послова др Небојше Стефановића

У петак, 14. септембра 2018. године, Агенција за безбедност саобраћаја, организовала је за ученике 1. разреда представу „ПАЖЉИВКО“. Том приликом, нашу школу посетио је потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, са својом делегацијом.

Потпредседника су дочекали директор школе Миомир Драгаш и Милош Игњатовић, председник Општине Звездара. Министар је том приликом обишао школу, поразговарао са запосленима и одгаварао на питања знатижељних ученика,који су желели да сазнају нешто више о начину рада министарства унутрашњих послова.

Потом се др Небојша Стефановић придружио ученицима 1. разреда у Свечаној сали наше школе, који су га са нестрпљењем чекали. Ученицима се прво обратио директор школе и поздравио све присутне, а потом и министар који је пожелео свим првацима срећан полазак у школу. Ученици су пажљиво слушали обраћање господина Стефановића, учествујући у  разговору и постављајући му питања.

Деци се обратила и Јасмина Милошевић, директорка Агенције за безбедност саобраћаја и поделила им поклоне.

Министар је заједно са ученицима одгледао представу „Пажљивко“, указавши им на битне ствари везане за безбедност деце у саобраћају, а онда их срдачно поздравио уз обећање да ће поново доћи у нашу школу.

Захваљујемо се овом приликом потпредседнику Владе др Небојши Стефановићу на посети и лепим речима, за које смо сигурни да су оставиле утисак на наше ђаке прваке и радујемо се неком следећем сусрету.