Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Рециклирамо старо, добијемо ново

Дан 14.новембар ће свакако остати забележен у меморији ученика I и II разреда наше школе. Позоришна сала одисала је шаренилом и мноштвом задовољних лица која су са нестрпљењем очекивала овај пројекат. Улазница за ову радионицу била је ПЕТ амбалажа спремна за рециклажу.

Шта је то рециклажа, шта да радимо са употребљеном амбалажом и шта све можемо да рециклирамо- само су нека од питања на која су ученици наше школе добили одговор кроз едукативну радионицу.

Деца наше школе захваљујући сарадњи Секопака и компаније Делез Србија, имала су рециклажни дан у оквиру којег су научили како се од старог прави ново.

За децу је у оквиру радионице организована представа „Прљаво или чисто, није исто“, гледање филма „Максимова еколошка авантура“, а мађионичар им је показао како амбалажа може да буде и прави реквизит за извођење трикова.

По завршетку рециклажног дана и едукативних радионица малишани су имали прилику да одмах покажу оно што су научили кроз игру меморије са појмовима за погађање на тему рециклаже.

Сви учесници радионице су од Секопака и компаније Делез Србија на поклон добили бојанку „Вашу амбалажу у рециклажу“ и паковање дрвених бојица.

                                                                                          Ана Недељић