Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Свети Сава-Живот и дело

Свети Сава-Живот и дело-Тематска настава

Ученици трећег разреда су применом знања њихових учитељица стечених на недавном семинару имали прилику да на тему Свети Сава помоћу цртежа, прича и писаних радова направе паметне фасцикле. Прво су сецкали, савијали, лепили и осмислили како да повежу своја знања из српског језика, математике, природе и друштва, ликовне и музичке културе, а све у оквиру теме Свети Сава. Ученици су се трудили да на најбољи могући начин попуне и на крају презентују своје радове. Са посебном пажњом су приступили самој изради насловне стране и уживали стварајући. Пошто не постоји исправан или погрешан начин да се паметна фасцикла направи већ све зависи од маште и креативности ученика, колико су били маштовити сведоче и продукти њиховог рада. На крају дана уследила је кратка евалуација где су показали велико одушевљење новим начином проширивања и усвајања нових знања.