Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ОШ "Иван Горан Ковачић"

„Типуј на знање, здравље је у игри”

Поводом новогодишњих и божићних празника, удружење „Сви на вагу”, у сарадњи са ГО Звездара, организовало је наградни конкурс под називом „Типуј на знање, здравље је у игри”.

          Ученици основних школа са Звездаре имали су задатак да пошаљу поруке на тему шта за њих значи здравље, колико је битно здраво се хранити, шта су здраве навике.  

         Најуспешнија, на конкурсу, била је Основна школа „Иван Горан Ковачић” чији су ученици послали највише порука, а међу награђенима су и ученици IV-3 одељења: Софија Шалетић, Катарина Бера, Миона Миљковић, Нађа Николић, Ива Томић, Лола Поповић, Михајло Коларов и Даница Васић.

         Најбоље поруке нашле су се на новогодишњим куглама којима је, 13.1.2021.године, окићена јелка ДР ЗДРАВКО, а затим и засађена на платоу испред општине Звездара.

         Ученици су награђени пакетићима здравих производа „Да слатко буде здравије” и календарима, а поклоне је добила и школа.

         Честитамо!