Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Школа за Деда Мраза

Да и прваци више нису тако мали, показали су ученици одељења I/2 који су посетили  Ушће Чаробни град и том приликом учествовали у фантастичним едукативним радионицама и незаборавном дружењу са Деда Мразом!

По завршетку свих часова: Дедамразологије, Природе и ирваса, Уметности паковања поклона и Физичког васпитања и спуштања низ димњак (за коју су показали посебно интересовање), ученици су добили дипломе као потврде да су они сертификовани помоћници Деда Мраза! Поред диплома ту су и беџеви као и нови распоред часова. За реализацију овог дивног дружења заслужна је мама наше другарице Уне, госпођа Сенка која је била главни иницијатор овог пројекта. Значајну подршку пружила нам је и Предрагова мама, госпођа Лепа, у улози родитеља пратиоца. Озарена дечја лица одавала су одушевљење које су данас доживели.