Електронска пријава за упис у први разред ОШ „Иван Горан Ковачић”

СВИ УНЕТИ ПОДАЦИ МОРАЈУ БИТИ ТАЧНИ И ОДГОВАРАТИ ОНИМА У ЗВАНИЧНОЈ ЕВИДЕНЦИЈИ. ЗА ТАЧНОСТ УНЕТИХ ПОДАТАКА ОДГОВАРА РОДИТЕЉ/СТАРАТЕЉ, У СКЛАДУ СА ЗАКОНОМ.

Сва поља су обавезна за унос.
ОБАВЕЗНО ПОДАТКЕ ПОПУЊАВАТИ ЋИРИЛИЧНИМ ПИСМОМ.

Упис детета

  • Датум изабрати кликом на иконицу календара или уписивањем у бело поље у формату 01.09.2013 где прве две цифре означавају дан рођења, друге две месец рођења и задње четири годину рођења.
  • Број мобилног телефона на који Вас школа увек може контактирати.
  • Адреса на којој је дете пријављено (адреса која стоји у дететовој пријави пребивалишта - мора да се подудара са подацима из евиденције пребивалишта које ће школа службено набавити електронским путем од надлежних институција, у складу са законом).
  • Школа је дужна да упише дете које има пребивалиште на њеном подручју, а може да упише и дете са подручја друге школе, на захтев родитеља, а у складу с просторним могућностима.
  • Унесите Вашу имејл адресу. На ову адресу ће бити прослеђена повратна порука у којој ће бити наведени сви подаци које сте унели.
  • Пошаљите Ваше податке

    Кликом на дугме "ПОШАЉИТЕ ВАШУ ПРИЈАВУ" унети подаци ће бити прослеђени ОШ "Иван Горан Ковачић". Трудимо се да пренос и заштита података буду на највишем техничком нивоу. Подацима које сте проследили могу да приступе само овлашћена лица НЕ ЗАТВАРАЈТЕ ПРОЗОР ОВЕ СТРАНИЦЕ ДОК НЕ ДОБИЈЕТЕ ПОТВРДУ ДА СУ ПОДАЦИ УСПЕШНО ПРОСЛЕЂЕНИ (у зависности од оптерећења мреже, ово може потрајати од пар секунди до неколико десетина секунди").