Поштовани ученици,

Са великим задовољством вас обавештавамо да су два пројекта “Иванова бубамара“ и „Нисте сами“, који сте ви у сарадњи са наставницом Драганом Бајчетом и ПП службом реализовани школске 2018/2019. и 2019/2020. проглашени за једне од најуспешнијих примера пројектних активности остварених у оквиру програма грађанског васпитања.

Од 92 пријаве, одабрано је 25 пројеката, који својим квалитетом заслужују да буду увршћени у Базу примера успешних пројектних активности остварених у оквиру програма грађанског васпитања. Наша школа се може похвалити и да је једнина на територији Србије, која има два призната пројекта.

Овај Конкурс је део Заједничког регионалног програма „Дијалог за будућност: унапређење дијалога и друштвене кохезије у, и између, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Србије“, који спроводе UNDP, UNICEF и UNESCO.

Пројектом „Иванова бубамара“ школа се представила  и на Конкурсу за најволонтерску акцију и освојила је треће место 2018.године, док је пројекат „Нисте сами“ проглашен за Најволонтерску акцију на територији Звездара 2019.године.

Још једном, честитамо свим ученицима и реализаторима на постигнутом резултату!

 

Иванова бубамара – филм

 

Нисте сами – филм

 

Управа школе