Велико је задовољство представити успешно реализован пројекат „Мој град“ у оквиру пројектне наставе, који су реализовали ученици 3/4 заједно са својим другарима из других одељења трећег разреда.
Пројектат је имао за циљ да мотивише ученике да на што бољи начин представе лепоте свога града и да направе повезивање садражаја са лекцијама из природе и друштва, које су рађене на часовима у октобру месецу, часове ликовне културе,музичке културе, као и часове српског језика.
Ученици су сами бирали да ли ће радити плакате, флајере, разгледнице, макете или Поwер Поинт презентације. Сви радови су изложени у холу школе, како би и други ученици могли да погледају и прочитају мноштво занимљивости о главном граду Србије. Снимљен је и кратак филм, где су ученици представили знаменитости и лепоте главног града.
Диван призор макета, флајера и плаката биће украс школе до 6.новембра, када се узложба завршава. Презентације ученика биће постављене на сајт школе, уживајте у њима, јер су заиста беспрекорно урађене.
До неког следећег пројекта ученика трећег разреда уживајте у културним срцима Београда!
Ученици 3/4

IMG_4526    IMG_4534    IMG_4531

Београд

Наш град Београд

Београд презентација

Београд Вука Лазић

Београд презентација

Коста Лукић, пројектна настава

Мој Београд душу има

Културна срца Београда

Наш град, туристички водич