Oве школске године наши ученици су освојили бројне награде на такмичењима.

Тим поводом у среду, 30.5.2018. у 13 часова у свечаној сали је организовано додељивање књига и похвалница,ученицима који су заузели неко од прва три места на општинском,градском,републичком, или међународном такмичењу.

Директор школе, Миомир Драгаш је уручио 204 признања и то; 71 књигу (за појединачна такмичења) и 133 похвалнице (за екипна такмичења 126 и 7 за појединачна такмичења)

Честитамо свим награђеним ученицима и желимо им још много блиставих признања у будућности!

Обраћајући се награђенима ,директор је истакао да су они својим залагањем и постигнутим резултатима на најбољи начин представљали нашу школу.Ми желимо не само да вас похвалимо и наградимо,него и да вам покажемо да веома ценимо ваш труд и рад.Тиме вас охрабрујемо и за будуће велике подухвате.

Само у школама где се озбиљно учи и ради,могуће је освојити оволики број награда.Такође, честитамо и вашим наставницима на озбиљном и одговорном раду,што је условило резултате на које сви можемо бити поносни.

У прилогу је табела; Такмичење ученика у школској 2017/2018 години,где можете видети постигнуте резултате наших ученика по предметима.