Наша школа „Иван Горан Ковачић“ на додели награда на конкурсу „Паркинг сервиса“ у СРЦ „Пионирски град“ 20.09.2016. године

ЈКП „Паркинг сервис“ свечано је уручило донацију у виду наставних средстава основцима 25 школа у зонираном подручју Београда, од прихода прикупљеног кроз акцију „Ђачко паркинг место“. Свечаности у Пионирском граду присуствовали су министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, градски менаџер Горан Весић, директор ЈКП „Паркинг сервис“ Андрија Чупковић, директор СРЦ „Пионирски град“ Љубомир Јовановић, директори београдских основних школа и око стотинак ђака са својим учитељицама.

Нашу школу представљале су три ученице другог разреда које су урадиле ликовне радове на тему безбедности у саобраћају: Јована Чамагић 2/3 , Леа Марић и Кристина  Михајловић 2/1 са психологом школе Наташаом Јовановић. На предлог директора школе Миомира Драгаша од обезбеђених средстава школа је добила на поклон интерактивну таблу са видео пројектором.

Предузеће, ЈКП „Паркинг сервис“ овим пројектом помаже основним школама путем донације техничке опреме у циљу побољшања квалитета извођења наставе. „Ђачка“ паркинг места налазе се у близини 25 основних школа у зонираном подручју града, обележена су таблом и информишу возаче да паркирањем на том месту и плаћањем паркинга помажу оближњој школи.