Поштовани родитељи будућих ђака првака,
На порталу е-Управа од 28.5.2020. године биће омогућена услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање детета. Родитељи који су исказали заинтересованост за упис преко портала Е управе, добили су нотрификацију о заказивању термина. Разговоре са децом ће педагошко-психолошка служба обављати од 1.06.2020. године, уважавајући динамику рада и остале школске активности. Родитељи који су децу пријавили путем школског сајта или мејла педагога, биће позивани на остављене котакт телефоне, током месеца јуна.
Имајући у виду епидемиолошку ситуацију, молимо Вас да на заказане разговоре, дете долази у пратњи једног родитеља, како бисмо смањили број присутних у просторијама школе. Напомињемо да је неопходно да дете буде у потпуности здраво, а приликом самог разговора може користити заштитну маску.
ВАЖНА НАПОМЕНА1! Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина који сте изабрали за упис. Услуга на Порталу ће бити доступна више од месец дана, тако да имате времена за све.
ВАЖНА НАПОМЕНА2! Ове године није потребно да понесете ниједан документ приликом уписа јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење које је дете добило пре 16. марта 2020. године, тј. понесите лекарско уверење ако сте дете водили на преглед пре објављивања ванредног стања или код приватног лекара.
21.05.2020.
Педагошко- психолошка служба