У петак, 14. септембра 2018. године, Агенција за безбедност саобраћаја, организовала је за ученике 1. разреда представу „ПАЖЉИВКО“. Том приликом, нашу школу посетио је потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, са својом делегацијом.

Потпредседника су дочекали директор школе Миомир Драгаш и Милош Игњатовић, председник Општине Звездара. Министар је том приликом обишао школу, поразговарао са запосленима и одгаварао на питања знатижељних ученика,који су желели да сазнају нешто више о начину рада министарства унутрашњих послова.

Потом се др Небојша Стефановић придружио ученицима 1. разреда у Свечаној сали наше школе, који су га са нестрпљењем чекали. Ученицима се прво обратио директор школе и поздравио све присутне, а потом и министар који је пожелео свим првацима срећан полазак у школу. Ученици су пажљиво слушали обраћање господина Стефановића, учествујући у  разговору и постављајући му питања.

Деци се обратила и Јасмина Милошевић, директорка Агенције за безбедност саобраћаја и поделила им поклоне.

Министар је заједно са ученицима одгледао представу „Пажљивко“, указавши им на битне ствари везане за безбедност деце у саобраћају, а онда их срдачно поздравио уз обећање да ће поново доћи у нашу школу.

Захваљујемо се овом приликом потпредседнику Владе др Небојши Стефановићу на посети и лепим речима, за које смо сигурни да су оставиле утисак на наше ђаке прваке и радујемо се неком следећем сусрету.