Ученици другог разреда су у школској 2016.-2017.години са својим учитељицама четири пута посетили позориште „Бошко Буха“ и гледали представе : „Петар Пан“, „Пепељуга“, „Аладинова чаробна лампа“ и „Успавана лепотица“.
Прочитавши ове редове, рекли бисмо: „Четири пута, стварно је можда и доста…“ Али, никад није доста „Пепељуге“,„Петра Пана“. „Аладина“ и „Успаване лепотице“.! То врло добро знамо, јер сваки пут када би отишли у позориште уживали би у новој причи о одрастању једне принцезе, причи о правој љубави, о вечитој борби између добра и зла, о сукобу љубави и дужности, о потрази за сопственим „ја“. И вероватно о још много чему.
Очигледно да постоји нека магија у овим бајкама. А како и не би постојала кад су ту осим Принцезе и Принца,Петар Пан и Добра вила, и бундева која постаје кочија, ту је и ни мање ни више него пет добрих вила, и она обавезна зла заједно са својим помоћником Мачком, принцезини родитељи, и принчеви,….
Драга децо, ми смо уживали гледајући ове представе и позивамо и вас у необичан свет бајки. Упознајте главне јунаке ових прича па сами просудите колико на ваше другове и другарице личе!