Поштовани,

обавештавамо Вас да ће се вакцинација деце која похађају VII разред, као и поједине деце VIII разреда која предходне године нису примила вакцину, обавити у просторијама школског диспанзера ДЗ“ Звездара “ дана 22.03.2019.год у периоду од 12 до 18 ч.
Деца ће примити ревакцину против следећих болести: дечје парализе, дифтерије и тетануса. Ово је последња ревакцинација у низу, и деца су већ примала ову врсту вакцине пред полазак у основну школу, тако да се ради о познатим вакцинама.
Молимо родитеље да својим потписом дају пристанак на позивни листић за вакцинацију, или да буду пратиоци своје деце на вакцинацији. Деца која не буду донела подписани вакцинални листић од стране родитеља, неће бити вакцинисана.
Молимо да на вакцинацију не долазе деца која нису примила позив за вакцинацију, већ се јаве надлежном (изабраном) педијатру.
Молимо да на вакцинацију долазе само здрава деца. Деца која из било ког разлога нису у могућности да се одазову вакцинацији, нека се накнадно јаве у школски диспанзер ради заказивања исте.
Молимо руководство школе “ Иван Горан Kовачић “ да овај мејл поставе на званичан сајт школе, ради благовремене обавештености родитеља.

Захваљујемо Вам на сарадњи.

Тим школског диспанзера ДЗ “ Звездара “ :

Оливера Цвијетић, ВМС
др Славица Веселиновић, педијатар