Poštovani,
Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da će u okviru aktivnosti Razvojnog savetovališta i Savetovališta za mlade Doma zdravlja Zvezdara i Doma zdravlja Mirijevo biti organizovane psihološke radionice za učenike viših razreda osnovne i srednje škole.
Radionice će obuhvatati različite teme shodno uzrastu (samopouzdanje, problemi u vršnjačkoj grupi, kontrola i ispoljavanje emocija, problemi u motivaciji za učenje  i tehnike učenja…).
Radionice će krenuti od marta tekuće godine I održavaće se svakog petka u prostorijama Savetovališta za mlade Doma zdravlja Mirijevo. Sve radionice su naravno besplatne.  Učesnici će biti podeljeni u male grupe, ne više od pet. Radionice će voditi psiholog Marica Živković  i psiholog Marija Manojjlović koji sa deccom i inače rade uokviru navedenih domova zdravlja.
Molimo vas da svoje učenike blagoveremeno obavestite o ovoj mogućnosti, kao I da nam na ovaj mejl dostavite spisak zainteresovanih, u kome ćete pored imena i prezimena naznačiti i uzrast deteta i kontakt telefon roditelja.
Pored ovoga, podsećamo vas da smo u vremenima epidemiloške krize,  tu za vaše đake kako bismoim pružili podsticaj i podršku da se suoče sa novim školskkim izazovima rada od kuće i manjka socijalne intereakcije.  Molimo Vas, da vaši zaposleni, podsete svoje đake, da nam se mogu obratiti i individualno i zalazati razgovor sa psihologom na 0113041492 u Domu zdravlja Zvezdara i na 0113402723 u Domu zdravlja Mirijevo. Neophodno je jedino da imaju važeću i overenu zdrastvenu knjižicu.
S poštivanjem
Psiholozi
Marija Manojlović i Marica Živković

Dom zdravlja Zvezdara
Olge Jovanović 11, Beograd
Tel.     +381 11 3041 492E-mail: savetovalistezamlade@dzzvezdara.rs
Web: www.dzzvezdara.rs