Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Прваци постали чланови библиотеке

Данас су ученици првог разреда наше школе постали чланови школске библиотеке. Том приликом уприличен је сусрет са песником Мирославом Кокошарем. Песник је представио своју збирку песама ,,Рода од заната“ и на интересантан начин привукао пажњу деци. Ученици су пажљиво слушали песника и уживали у његовим песмама и начину интерпретације. Затим су постављали питања на основу којих се могло закључити да су активно слушали и повезивали све што су чули у песмама. На крају дружења добили су и чланске карте библиотеке ,,Вук Караџић“ у којој ће поред школске библиотеке моћи да задужују и читају књиге.
Фотографије у прилогу и погледи деце говоре више од речи. На крају дружења, поред речи захвалности, деца су спонтано пришла и загрлила песника који им је узвратио осмехом и загрљајем такође, видно дирнут њиховом реакцијом.