Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

ОШ "Иван Горан Ковачић"

Тематски часови из српског језика и историје

У првој недељи априла поклопиле су се наставне јединице из два предмета, српског језика и историје. Обрађивали су се грчки митови. Идеална прилика да се организују тематски часови у 5/1 и 5/2. На првом часу наставница српског (Мирјана Марковић) обрадила је са нама задату лекцију и најавила корелацију са историјом (Јоца Стојков). Затим нас је поделила у групе (групни рад) и одредила о којим митским јунацима ћемо радити пројекте. Искористићемо своје знање из историје, али истражити и друге изворе. Захтеви су били да испричамо митове на основу прикупљеног материјала и илутрујемо их ликовима цртаним руком. Навели бисмо на крају изворе и препоручили својим другарима књиге, цртане или игране филмове чији су главни јунаци грчка божанства. На другом часу су презентовани радови у које је уложен велики труд, што се и види на фотографијама. Сви смо се дружили, учили и научили много тога без велике муке, а уз велико задовољство. Крајњи резултат ће бити изложба радова у школском холу.