Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

ОШ "Иван Горан Ковачић"

„Мој град“ 3/4

Велико је задовољство представити успешно реализован пројекат „Мој град“ у оквиру пројектне наставе, који су реализовали ученици 3/4 заједно са својим другарима из других одељења трећег разреда.
Пројектат је имао за циљ да мотивише ученике да на што бољи начин представе лепоте свога града и да направе повезивање садражаја са лекцијама из природе и друштва, које су рађене на часовима у октобру месецу, часове ликовне културе,музичке културе, као и часове српског језика.
Ученици су сами бирали да ли ће радити плакате, флајере, разгледнице, макете или Поwер Поинт презентације. Сви радови су изложени у холу школе, како би и други ученици могли да погледају и прочитају мноштво занимљивости о главном граду Србије. Снимљен је и кратак филм, где су ученици представили знаменитости и лепоте главног града.
Диван призор макета, флајера и плаката биће украс школе до 6.новембра, када се узложба завршава. Презентације ученика биће постављене на сајт школе, уживајте у њима, јер су заиста беспрекорно урађене.
До неког следећег пројекта ученика трећег разреда уживајте у културним срцима Београда!
Ученици 3/4